Kulissza

Tavasszal is NUBU!

Tavasszal is csak úgy zajlik az élet a NUBU háza táján! Ahogy már korábban a Kreatív.hu is beszámolt róla, új marketing manager került a magyar divatmárka élére, Urbán Luca személyében. A márciust máris két izgalmas eseménnyel indítják: bemutatják a magyar olimpiai csapat hivatalos formaruháját és megnyitják ideiglenes üzletüket az ALLEE Bevásárlóközpontban!

Nézzük is meg mit érdemes tudni a magyar sportolók kollekciójáról és a friss pop-up store-ról!

Az ALLEE előreláthatólag március 5. és 25. között várja a shoppingolni vágyókat a rögtönzött Nubu üzletben, ahol már a brand legfrissebb tavaszi-nyári kollekciójának darabjai is elérhetőek lesznek. Érdemes tehát beiktatni egy csajos bevásárlókörutat a hétvégén, hiszen a márka a már megszokott designal és minőséggel vár minden kedves divatrajongót. További részleteket itt találtok.

A Magyar Olimpiai Bizottság már évek óta hirdet meg formaruha-pályázatot, melyen a legkiválóbb magyar designerek méretik meg magukat. A 2019-es kiírás döntőjébe végül 3 márka jutott: Tomcsányi, NUBU és Nanushka. Szeptember közepén a MOME auditóriumában egy sajtótájékoztató keretén belül jelentették be a NUBU győzelmét.

A márka gyakran merít inspirációt a Japán kultúrából, így a tokiói olimpiai egyenruhák megálmodása igazán testhezálló feladat volt számukra. Kovács Adél, a NUBU egyik designere, elárulta, hogy a tervezés során az volt a célja, hogy az öltözékek tiszteletet fejezzenek ki és megmaradjon a márkaidentitás is. Az általa elképzelt darabok sportosak, fiatalosak és egymással sokféleképpen variálhatók. A nemzeti trikolór természetesen alapmotívuma a ruhadaraboknak, de a színek ecsetszerű, elmosódott kontúrjai igazán modern megjelenést kölcsönöznek a sportolóknak. Ami a formákat illeti, bő szárú nadrágok és légies, lágy esésű felsők gondoskodnak majd olimpikonjaink kényelméről. Nem vitás, hogy a kollekció tökéletes fúziója a magyar és japán kultúrának és kitűnően illeszkedik a mai trendekbe is. Végezetül azt  sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tervezők törekedtek a fenntartható megoldásokra: az öltözékek újrahasznosított műanyagból és biopamutból készültek. 

Ha élőben is megtekintenétek az olimpiai kollekciót, mindenképp látogassatok el az ALLEE-ba hiszen a szervezők több napon át, exkluzív divatbemutatókkal várnak Titeket!

Ha nincs lehetőségetek elmenni, hoztunk pár képet Nektek:

Related Posts