Kirakat

Színterápia – kiegészítők, amiken a színek dominálnak

hazai designer ekszerek

Mutatunk néhány színes ékszert, ami még a legpocsékabb napon is garantáltan feldobja az öltözéked és persze a hangulatod is. 

A jelenlegi összeállításban elsősorban a színek dominálnak.  Mindegyik tervező ugyanis rendkívül egyszerű formákkal dolgozik, inkább a színárnyalatok dominálják a tárgyaikat. Letiszultságuknak köszönhetően bármilyen alkalomra és szinte bármilyen stílushoz alkalmazhatók, ráerősítenek az aktuális megjelenésre és kiemelik a személyiséget.  

panyizsuzsi

Panyi Zsuzsi márkája fogalom az itthoni üvegékszerek világában. Népszerűségét valószínűleg annak is köszönheti, hogy sugárzik belőle a harmónia. A lekerekített és egyszerű formák, amik az ékszereit jellemzik, végtelenül közvetlenek és barátságosak, miközben elegánsak. 

Olyanok, mintha a színeket foglyul ejtette volna az üveg és kimerevített érzelem-buborékként hordozná azokat.  

Tökéletesen kombinálhatók bármilyen stílusú ruhával, bármilyen alkalomra.

Fotók: panyizsuzsi 

Inventino

Ezek a bőrből készült kiegészítők rendkívül dinamikusak annak ellenére, hogy kialakításukban minimalizmusra törekszenek. Élénk színükkel, apró részleteikkel igazán különleges megjelenést kölcsönöznek. 

Mégsem hivalkodók, sem túl dominánsak. Összességében inkább az egyszerűségre, az egyértelmű üzenetre épülnek, egy részletgazdag, de mégis egységes megjelenéssel.

Fotók: Inventino

Czolori

Czok Ildi nyakékei garantáltan meghozzák az életkedved, mindegy melyik évszakban, vagy milyen hangulatban találnak. 

A fonalból vagy gyöngyből készült ékszerek méreteit tekintve extravagánsak. Ugyanakkor a formájuk, az összképük mégsem túl harsány. Megmaradnak a harmonikus középúton az élénk és a ízléses között. 

Related Posts