Design-ügy

Szemüveget minden hősnek!

Hihetetlen önzetlen felajánlást tett az egészségügyi dolgozóknak Tipton Zakariás, az egyedi szemüvegeket készítő amerikai magyar designer. Az eddig legyártott szemüvegeit ajánlja fel a Tipton a tűzvonalban harcoló kórházi alkalmazottaknak. Az indítványhoz a ZEISS, a Noptiker, az Essilor és a Hoya is társul, így dioptriával ellátott szemüveget kézbesítenek majd az illetékeseknek. “Nem ülünk tétlenül otthon, mi is harcolunk a vírus ellen. Megteszünk mindent, hogy a frontvonalon küzdő egészségügyi munkatársakat támogassuk, akkor is, ha emiatt veszteségessé is válunk.” – jelentette ki Tipton Zakariás, a Tipton Global Kft alapítója. A koronavírus egyik pozitív hatásaként kialakulóban van egy új összefogás, az emberek elkezdtek vigyázni egymásra, segíteni másokon. A Tipton csapata is beszáll a COVID-19 elleni hadjáratba.

“Szemünk védelméről sosem szabad megfeledkezni, még vészhelyzetekben sem. Nem szájmaszk, nem is kézfertőtlenítő, de mégis láthatatlan fal a szemünk és a fertőző külvilág között.” – összegezte a felajánlás kapcsán Tipton Zakariás designer.

A Tipton Eyeworks története 1998-ra nyúlik vissza, amikor Milaskey Zakariás Seattle-ben úgy döntött, hogy maga készíti el saját szemüvegkeretét, újrahasznosított retro bakelitlemezből.  A Tipton gyártásában előállított Vinylize márka optikai vonala mintegy negyven szemüveget tartalmaz. Extravagáns szemüvegeit filmsztárok, hírességek vásárolják a világ minden táján.

Jelentkezni a felhívásra itt lehet.

Related Posts