DESIGNIA

A magyar designerek online kirakata.

A Designián megjelenő hazai tervezők többsége itthon és külföldön is bizonyította már tehetségét.

Őket, és minőségi, stílusos termékeiket mutatjuk be oldalunkon.

Kövesd honlapunkat és social media csatornáinkat, hiszen folyamatosan újdonságokkal, exkluzív tartalmakkal, különleges design termékekkel és eseményekkel jelentkezünk.

Válassz te is hazai design termékeket!

HAZAI-KREATÍV-IPAR

A designtermékek számunkra nem csak az elérhető exkluzivitásról szólnak, hanem az egész iparágról és annak minden szereplőjéről, a történetről, ami mögöttük van.

A designia.hu csapatának minden tagja elkötelezett amellett, hogy népszerűsítse a valódi értéket, szaktudást és esztétikai élményt hordozó designer termékeket. Van alternatíva a fast fashion termékekre, csak rájuk kell bukkanni. Ezt a folyamatot segítjük mi az oldallal és támogatjuk a márkák online jelenlétét.

A designia.hu ötlete még a MOME-s évek alatt jött létre, ahova az oldal alapítója design-, és művészetmenedzserként járt. Akkor már néhány magyar márka a világhírnév kapujában volt.

Egyesek átlépték a küszöböt, mások rengeteg tapasztalattal a zsebükben irányt váltottak. Azóta a designtermékek egyre népszerűbbek itthon, a kínálat pedig töretlenül gyarapszik, ahogy a tervezők köre is.

Épp ezért egyre többet gondolkodtunk azon, hogy miként is tudnánk hozzájárulni a magyar designerek sikeréhez, hogy tudnánk segíteni a működésüket.
Arra jutottunk,  hogy első körben egy helyre összegyűjtjük és láthatóvá tesszük őket és a termékeiket, hogy azok is rájuk találjanak és megismerhessék őket, akik esetleg még nem mozognak otthonosan a magyar design világában, viszont szívesen vásárolnának az egyéniségükhöz illő, nem tömeggyártott termékeket.

Az a célunk tehát, hogy szélesítsük a magyar designterméket fogyasztók körét itthon és idővel külföldön is.

A már design-rajongókat olyan tartalmakkal és programokkal várjuk, amik segítenek naprakésznek maradni, és követni a tervezők legújabb munkáit és a hazai design-világ eseményeit.

Rengeteg tervünk van még a jövőt tekintve, amikről folyamatosan hírt adunk majd.

Ezt az oldalt egy véget nem érő kalandnak szánjuk, amibe várunk minden stílus-, és design-őrültet, felelősen gondolkodót és tudatos vásárlót egyaránt.