DESIGNIA

A magyar designerek online piactere. Rajongunk a hazai designerekért, akik közül sokan itthon és külföldön is bizonyították már tehetségüket.
A designia.hu-val az a célunk, hogy Te is könnyen elérd őket és a termékeiket, így megkönnyítve az egymásra találásotokat.
Szívügyünk, hogy támogassuk őket, a márkájukat és a munkájukat, hogy még sokáig élvezhessük a termékeiket. Mi azzal segítjük őket, hogy felületet adunk a virtuális megjelenésre, bemutatjuk őket és minden lehetséges online csatornán kommunikáljuk őket. Köszönjük, hogy Te is csatlakozol hozzánk ebben a küldetésben és hazai design terméket választasz!

HAZAI-KREATÍV-IPAR

A designia.hu csapatának minden tagja elkötelezett amellett, hogy népszerűsítse a valódi értéket, szaktudást és esztétikai élményt hordozó designer termékeket. Van alternatíva a fast fashion termékekre, csak rájuk kell bukkanni. Ezt a folyamatot segítjük mi az oldallal és támogatjuk a márkák online jelenlétét.

A designia.hu ötlete még a MOME-s éveink alatt jött létre, ahova az oldal alapítója design-, és művészetmenedzserként járt. Akkor már néhány magyar márka a világhírnév kapujában volt. Egyesek átlépték a küszöböt, mások rengeteg tapasztalattal a zsebükben irányt váltottak. Viszont a designtermékek hazai kínálata azóta is töretlenül gyarapszik.

Sokuk viszont alig látható azok számára, akik még nem mozognak otthonosan a design világában, viszont szívesen vásárolnának az egyéniségükhöz illő, nem tömeggyártott termékeket. Többek között őket is szeretnénk elvezetni a magyar tervezőkhöz.

A már design-rajongókat olyan tartalmakkal és programokkal várjuk, amik segítenek naprakésznek maradni, és követni a tervezők legújabb munkáit és a hazai design világ eseményeit.

Rengeteg tervünk van még a jövőt tekintve, amikről folyamatosan hírt adunk majd.

Ezt az oldalt egy véget nem érő kalandnak szánjuk, amibe várunk minden felelősen gondolkodót, stílus-őrültet és tudatos vásárlót egyaránt.