Design-ügy

Rocketman kapszulakollekciója

„Adtál nekünk egy Rocketman-t, mi szeretnénk adni neked egy Rocketwoman-t!” – szólt a rövid üzenet, amire Sir Elton John nem mondhatott nemet. 14 darabból álló vagány minikollekció Elton John és a Réalisation Par közös munkájának végeredménye. Az Elton John for Réal ruhadarabok valójában egy korlátozott kiadású gyűjtemény, melyet a Rocketman énekes jelmezei ihlettek.

A ruhák igazán hordhatóak, modernek, persze felfedezhető bennünk Elton John stílusára jellemző vonások, melyet a ruhák tervezői megpróbáltak kicsit letisztultabbá, hordhatóbbá varázsolni. „Nagyon jó látni, hogy zenéim ihlette ezt a mesés gyűjteményt” – mondta John. “Remélem, minden álomlány annyira fogja élvezni ezeknek a ruháknak a viselését, mint amennyire én élvezem azt, hogy a dalaimat játszhatom, és hogy a rajongóim előtt felléphetek!”

A hírek szerint a fiatal divatőrültek körében igazán népszerűek ezek a ruhadarabok, a feketében és fehérben kapható overálok már nem is kaphatóak. A minikollekcióból befolyt összeg egy részét a tervezők jótékonysági célokra fordítják, Elton John és férjének, David Furnish közös alapítványának számlájára utalják.

Hoztunk pár képet a kollekcióról: