Design-ügy, Élj "zölden"

Most legyél igazán felelős vásárló!

Évek óta egyre több szó esik arról, hogy a vásárlásunkkal mekkora hatást gyakorolunk a gazdaságra és a természetre. Ez az év pedig csak még erősebb reflektorfénybe helyezte ezt a tényt. 

Bár idén már jópár magyar designer megkongatta a vészharangot, fontosnak tartjuk, hogy ismét arra ösztönözzünk benneteket, hogy VÁSÁROLJATOK HELYI, MAGYAR DESIGNER TERMÉKEKET és támogassátok őket! Sokuknak most a túlélés a tét.

“Normál esetben” is millió érv szól amellett, hogy miért érdemes designer terméket előnyben részesíteni a tömegtermékek helyett. De furcsa napokat élünk ebben az őrült járványhelyzetben és a karácsonyra készülődve sokunk hajlamos az utolsó pillanatban, a könnyebb, gyorsabb utat választani, ha ajándékvásárlásról van szó. 

Néhány hasznos tippel segítünk, hogy ne ess bele ebbe a csapdába, és sikerüljön időben megvásárolni kedvenc terveződ termékét a fa alá.

Igen, tudjuk, november közepén a karácsonyról beszélni idegesítő. DE! Az idei év egészen más, mint a korábbiak, ezért: 

  • Ha design termékeket szeretnél ajándékozni, érdemes kicsit hosszabb beszerzési idővel kalkulálni. A magyar márkák többsége mögött néhány alkotó szorgos keze dolgozik csupán, akiknek véges a kapacitása. Ezért érdemes időben, jó előre leadni a rendelést, hogy biztosan megérkezzen a fa alá az ajándék. 
  • Kövesd őket minden létező online csatornán, hogy értesülj a legújabb termékeikről, a készletről és a rendelésleadás részleteiről.
  • Legyél türelmes velük, minden bizonnyal gőzerővel dolgoznak a háttérben, hogy mielőbb eljuttassák hozzád a rendelésed. Ez az ő érdekük is, de nekik is csak 24 óra egy nap. 
  • Ha idén már nem tudnak több rendelést fogadni tárgyakra, vásárolj tőlük ajándékutalványt, vagy olyan szolgáltatást, amit az ünnepek után be lehet majd váltani. 

Related Posts