Magazin, Helyzet van, Kirakat

Még mindig helyzet van – maszk körkép 4.

artista mintas textilmaszk

Ezúttal három olyan tervezőt hoztunk, akik igazán elegáns kiegészítőket kínálnak a vírushelyzetben is. 

A hazai designerek már tavasszal is nagyon gyorsan reagáltak a helyzetre és szebbnél szebb kiegészítőket dobtak piacra. Helyzet van sorozatunkban összegyűjtöttük őket, hogy könnyebben rájuk találj. Jó válogatást!

Barbara Leber

A divattervező maszkjai gyönyörű mintákkal készültek. Több rétegűek, moshatóak és garantáltan egyedivé, stílusossá teszik a megjelenésed még a járvány idején is. 

Ára: 3 420 Ft

Fotók: Barbara Leber

Artista Fashion

A háromrétegű maszkokat az orrodra is tudod passzintani. Vasalással fertőtleníthetők. Találsz köztük festménnyel díszített és egyszínű verziót is.

Fotók: Artista

Ára: 3 990 Ft

Rienne Creations 

Az eredetileg ékszereket, fejdíszeket tervező Nagy Adrien márkája nemrég egy újabb adag maszkot gyártott, hiszen a korábban legyártott darabok gyorsan gazdára találtak. 

Ezek a maszkok mindent tudnak, amit egy stílusos kiegészítőnek tudnia kell: gyönyörű színekben érhető el, személyre szabható, állítható, praktikus és gyűrődésmentesen szárad. 

Üzenetben tudod leadni a rendelésed, vagy előre egyeztetett időpontban a stúdióban tudod megvenni a hozzád leginkább illő színben. 

rienne creations szines arcmaszkok

Fotó: Rienne Creations

Ára: érdeklődj a tervezőnél 

FONTOS!

A bemutatott maszkok mindegyike mosható, újra felhasználható, viszont kizárólag megfelelő tisztítás, sterilizálás után! Egyik sem minősül egészségügyi védőfelszerelésnek, így önmagában nem véd a fertőzés ellen. 

Related Posts