Helyzet van, Kirakat

Még mindig helyzet van – maszk körkép 2.

NUBU textilmaszkok

Mostanság sokféle téma kapcsán előkerül a felelősség. Amellett, hogy saját magunkra és a környezetünkre vigyázunk a maszkviselés által, az sem utolsó szempont, hogy honnan vásároljuk azokat. Érdemes olyan vállalkozásokat támogatni, akik maguk is felelősen működnek. A magyar  tervezők többsége márpedig ilyen. 

A hazai designerek már tavasszal is nagyon gyorsan reagáltak a helyzetre és szebbnél szebb kiegészítőket dobtak piacra. Helyzet van sorozatunkban összegyűjtöttük őket, hogy könnyebben rájuk találj. Jó válogatást!

EMPORIUM

A többgenerációs családi vállalkozásként működő ruházati márka által kínált maszkok mind 100% pamutból készültek.

Nagyobb kiszerelésben is elérhetőek, így akár a szeretteidről is gondoskodhatsz. 

Ára: 990 – 20 100 Ft (kiszereléstől függően)

Fotók: Emporium

BeWooden

A fa specialista design márka a dekorációk, fakiegészítők készítése mellett szintén reagált a járványhelyzetre, mégpedig 100 % pamutból készült maszkokkal. 

Bár az eredeti termékpalettából látszólag kilóg a szájmaszk, a felelősségvállalás ezen formájából ők is kiveszik a részüket.  

Ára: 2 000 – 4 000 Ft

Fotók: BeWooden

NUBU

A márka stílusához illeszkedve a NUBU minimalista, egyszínű és elegáns maszkokkal rukkolt elő a rendkívüli helyzetben. 

Pamutvászon arcmaszkjaik dupla filter réteggel vannak ellátva. Többféle kiszerelésben és anyagösszetételben is készültek, így érdemes alaposan körülnézni a kínálatban. 

Nem mellesleg a maszkokból befolyó összeg egy részéből a kórházi dolgozókat támogatják. 

Ára: 3 890 – 5 990 Ft

Fotók: NUBU

FONTOS!

A bemutatott maszkok mindegyike mosható, újra felhasználható, viszont kizárólag megfelelő tisztítás, sterilizálás után! Egyik sem minősül egészségügyi védőfelszerelésnek, így önmagában nem véd a fertőzés ellen

Sorozatunk 1. részét ITT találod!

Related Posts