Ajánló, Tavaszváró

Klasszikus ajándékot keresel? Egy designer ékszerrel biztos a siker!

Ékszert kapni mindig felemelő érzés, hát még adni és látni az örömöt a megajándékozott arcán.  Ha  egyedi és  minőségi ékszert adnál ajándékba, ami tükrözi a viselője személyiségét, nézz körül összeállításunkban és válassz magyar ékszertervezők munkái közül. 

Ebben a cikkben olyan márkákat mutatunk be, akik a letisztult, visszafogott formavilágot képviselik. Ékszereik nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik.  Közös bennük, hogy a termékeikben van egy kis huncut játékosság, miközben rendkívül elegánsak és letisztultak is egyben. Ami egyéniséggé teszi őket az épp ez a kis csavar, amivel a klasszikusból valami frisset, újat hoznak létre. 

Többségében nemesfémmel dolgoznak, kiegészítve egy-egy izgalmas anyaggal a kompozíciót.  Természetesen mindegyik márka esetében kézzel készült, kis szériás és minőségi termékekről beszélhetünk. 

LEANEA JEWELRY

Cser Boglárka Johanna ékszerei a vonallal tett kísérletek eredményei. Olyanok, mintha egy-egy gondolatfoszlányt kimerevítenénk a térben és láthatóvá tennénk azokat. 

Ékszerei annyira szolidak és visszafogottak, hogy a hétköznapokban akár el is rejtőznek, de egy-egy különleges alkalom során ki is emelhetőek. 

Ha egy szelíd, visszafogott, mégis izgalmas és határozott személynek keresel ajándékot, ő a te márkád. 

MIRC JEWELLERY

A MIRC ékszerekhez nagyon könnyű érzelmileg kapcsolódni. Témáiban csupa olyat dolgoz fel, amihez ezer szállal, élménnyel kötődünk a hétköznapokban. 

Minimalista, letisztult, a lekerekített élek miatt pedig barátságos és lágy medálokból válogathatsz. A hordozó akril fonal színével kiválaszthatod, mennyire legyen látható, vagy inkább csak érezhető az ékszer jelenléte a viselőjén.

A Balatontól kezdve a kis négylábú barátainkon át egy-egy szerettünk nevét is megformázza neked a márka mögött álló megszállott ötvös-alkotó. 

BABUSHKA JEWELRY

Haklik Zita és márkája is az egyszerűségből, a tiszta alapformákból merít. A gyönyörűen megmunkált ékszerek rendkívül tiszta vonalvezetése egyszerre nyújt valamiféle megnyugvást, harmóniát és egyben egy karakteres megjelenést. 

Kiváló ajándék ez határozott, ugyanakkor igényes hölgyeknek, akik szívesen viselnek egy-egy látványos, domináns megjelenésű kiegészítőt. 

OOHMYDEER

Sarkadi Fanni márkája is letisztult, egyszerűségre törekvő ékszereket takar. Az egy tárgyon belül megjelenő kontrasztok teszik igazán izgalmassá munkáit: egy határozott éllel egy gömbölyded formát párosítva dinamikus ellentét-párbeszédet hoz létre. 

Kiegészítőit hétköznapokon és ünnepi alkalmakon épp annyira ajánljuk, mivel az egyszerű formák kiemelik a viselője személyiségvonásait.

Ha klasszikusabb hatású, de mégis modern, friss designer ékszert keresel, őt ajánljuk.

DORIVISY 

A most bemutatott márkák közül talán Visy Dóri ékszerei állnak  legközelebb a klasszikushoz. Anyaghasználatban mindenképp, hiszen kizárólag arannyal, ezüsttel és drágakövekkel dolgozik. 

Ugyanakkor a fémek megmunkálása, az ívek és egyáltalán a tárgyak hangulata friss és fiatalos, életvidám üzenetet hordoznak. 

Mindenképp ezt a márkát ajánljuk, ha egy konzervatívabb, de különleges és összetett személynek keresel ajándékot. 

Related Posts