Design-ügy

Jimmy Choo nyomdokában: tervezzetek a legendás cipőmárkának!

Nem akármilyen elfoglaltságot hoztunk nektek a karantén idejére: csillogtassátok meg kreatív éneteket és tervezzetek cipőt Jimmy Choo-nak! Igen, jól hallottátok! Nem kell mást tennetek, mint papírra vinni álom lábbeliteket, a legjobb tervek pedig bekerülhetnek a márka következő kapszulakollekciójába, amelynek bevételét jótékony célra ajánlják fel.

Hogyan is vehettek részt a versenyben?

Először is vázoljátok fel ötleteiteket egy papírlapra és fényképezzétek le vagy szkenneljétek be az elkészült alkotásokat. Ezután küldjétek el a képeket a ChooSketch@JimmyChoo.com email címre nevetekkel, címetekkel és a cipőitek fantázianevével. Maga Sandra Choi, a márka kreatív igazgatója fogja kiválasztani a 10 legjobb pályaművet. Ezek egytől egyig felkerülnek a brand Instagram oldalára, ahol bárki szavazhat kedvencére. Az 5 legtöbb szívecskét kapó modellt pedig el is készítik, és egy exkluzív kapszulakollekció részeként elérhetővé válnak majd a divatrajongók számára. Természetesen a nyertesek egy-egy párral is gazdagabbak lesznek az általuk megálmodott lábbeliből.

A skicceket legkésőbb május 15-ig küldhetitek el a fent említett címre, a győztesek nevét június 5-én hozzák nyilvánosságra. Még tehát egy hónapotok van megrajzolni álmaitok cipellőjét, melynek csak a képzeletetek szabhat határt. Ha netán elakadnátok, akkor látogassatok el a Jimmy Choo hivatalos Instagram oldalára, hiszen Sandra időről időre közzétesz egyet a saját vázlataiból inspirációként.

Sok szerencsét mindenkinek!

Forrás: Jimmy Choo

Related Posts