Magazin, Férfiaknak, Kirakat, Mi kerül a fa alá

Jazzre hangolódva!

tipton szemüveg jazz kollekció

„Egy pozitív gondolat milliónyi pozitív rezgést vált ki,” – nem is írhatta volna szebben John Coltrane, amerikai jazz művész.

A 100 éves jazz, a 20. század legbefolyásosabb műfajának gyökerei előtt tiszteleg legújabb kollekciójával a Tipton cég. A kézzel készített, egyedi szemüvegek alapanyaga a New York-i JC Hopkins Biggish Band lemezei voltak.

tipton szemüveg jazz

Ahogy a jazz zene, úgy a barna szín is az örök klasszikusok közé tartozik, ám akik ragaszkodnak a sötétebb színvilághoz, ők természetesen megvásárolhatják a szemüvegkereteket fekete színben is.

A vagány, teknőctarka színű kollekció darabjai kerek, szögletes és ovális formában is kaphatóak. Igénytől függően alkalmasak optikai lencsékkel való felszerelésre, de napszemüvegként is viselhetőek.

tipton szemüveg jazz

A kiváló minőségű olasz pántokat három szegecsfej díszíti, mintegy utalva a trombitán – a jazz egyik legmeghatározóbb hangszerén – található szelepekre. Ez a klasszikus forma, amelyet a Vinylize újraértelmezett a Tipton szemüvegek kedvelői körében újra népszerű lehet.

Fotók: Tipton

Related Posts