Kirakat, Magazin

Három magyar márka a sport szerelmeseinek

Május 6. a magyar sport napja! Tudjátok, hogy minek az apropóján ünnepeljük ezen a napon? 1857. május 6-án rendezte meg a Magyar Atlétikai Club első szabadtéri megmérettetését, ezért pontosan 20 éve született a határozat, hogy ezen a szép tavaszi napon a magyar sportot ünnepeljük. Mi pedig úgy gondoltuk, hogy ez kiváló alkalom lesz arra, hogy bemutassunk nektek 3 magyar márkát, akik tervezői darabjaikkal garantáltan meghozzák a kedveteket a mozgáshoz!

Forrás: FANNA

Nagy Fanniról és a FANNA-ról már többször írtunk nektek, de szerencsére zajlik az élet a brand háza táján, így mindig számíthatunk valami újdonságra. Most épp az otthoni kollekció futott be a webshopba, ami kényelmes, puha nadrágokból és hosszú ujjú felsőkből áll. A márka repertoárjában azonban a futás, úszás, jóga és rúdsport szerelmesei is bátran válogathatnak az edzőszettek között. A letisztult ruhadarabok mind újrahasznosított szálból készültek, ráadásul a vásárolt termékek mellé ajándékba kaptok egy maradék anyagokból varrt táskát is, amiben később praktikusan tudjátok tárolni szerzeményeiteket.

Forrás: Woop Sport

Evezzünk egy kicsit nyugodtabb vizekre és vegyétek szemügyre Hardy Réka jógaruhákra specializálódott márkáját, a Woop Sportot! A nemrég alapított márka letisztult, egyszínű overálokkal, felsőkkel és nadrágokkal igyekszik megnyerni a sportág rajongóit és egyben szeretnének extra motivációt is adni a mozgáshoz. Mottójukkal is ezt üzenik, mely így hangzik: „Kilépni a megszokottból, nagyot álmodni és megvalósítani.”

Forrás: Undersea Wear

A sort végül egy különleges fürdőruhamárkával zárjuk: ismerjétek meg az Undersea Wear-t! Két barátnő igazi szerelemprojektjéből nőtte ki magát, a ma már az egész világon nagy népszerűségnek örvendő, fenntarthatóságból ötösre vizsgázó márka. A termékek Szolnokon, egy kis varrodában készülnek, etikus módon, ECONYL felhasználásával. Ez a különleges alapanyag tulajdonképpen halászhálók és nejlon hulladékok újrahasznosításából jön létre, ezáltal 100%-ig környezetbarát. Érdemes körülnéznetek, mert a csinos bikinik és egyrészes fürdőruhák mellett a lányok, például szörfözéshez is kínálnak funkcionális, kényelmes darabokat. Mi már legszívesebben csobbannánk is!

Related Posts