Magazin

FANNA Sportswear – Villáminterjú

Legújabb bejegyzésünkben Nagy Fanni, a FANNA sportswear tehetséges tervezője mesélt nekünk márkájáról, és elárulta, hogy hogyan is inspirálódik a mindennapokban!

1. Miért épp ezt a design-vonalat, desing-területet választottad mint alkotási technika? Hogy alakult ez az életedben?

Teljesen ösztönösen alakult, egy ideig még harcoltam is ellene, hogy mit keresek én a divatiparban, aztán rájöttem hogyan fordíthatom ezt pozitívvá.

2. Mit jelent neked a márkád, a termékeid?

Egy kiutat abból, hogy ne vásárolj fast fashiont, hiszen a Fanna újrahasznosít, ami jó a Földnek, a vizeinknek, mivel meglévő forrásokból dolgozunk. A termékek emellett szerintem nagyon izgalmasak, és azon dolgozom, hogy nőies darabok szülessenek, amiben vonzónak és magabiztosnak érezhetjük magunkat mert úgy minden jobban megy.

3. Inspirálódni sokféleképp lehet, neked hogy megy ez a leghatékonyabban és hol?

Az utóbbi időben rákaptam a thai masszázsra. Elképesztően ki tudok kapcsolni közben és zsongnak a fejemben a jobbnál jobb ötletek. Mindig kitalálok valami új dolgot, vagy amire már keresem egy ideje a megoldást, hirtelen megtalálom a masszázs alatt, és annyira könnyen és magától megy, mint a levegővétel. De mondhatnám az álmaimat is. Nem egyszer fordult már elő, hogy megálmodtam valami nagyon menő szerkót. Ma is így ébredtem.

4. Ha váltanod kellene szakmát, mire váltanál és miért?

Jó kérdés, szoktam is rajta gondolkodni mert szeretek több lábon állni. Abból indulok ki, hogy mi a hobbim. Imádok sportolni, legfőképpen rúdtáncolni, érdekel a táplálkozás/egészség, a pszichológia, az emberi viselkedési minták, az önfejlesztés. Ezekben a témákban gyakran olvasok és nem kizárt, hogy a tanulmányaimat is folytatni fogom.

5. Mi foglalkoztat most leginkább, mint alkotó?

Az, hogy hogyan tudnám a legkisebb anyagcafatokat is felhasználni, illetve érdekel továbbra is a cipőzés és a ruhák amikkel indultam.

6. Kedvenc színed? Kedvenc formád?

Nincs kedvenc.

7. Legfontosabb példaképed, meghatározó szakmai támpontod?

Nincs legfontosabb példaképem. Sok emberre fel tudok nézni bizonyos dolgokért, amiket éppen olvasok róluk, de nem vagyok fanatikus, hogy jobban utánajárjak egy személynek. Ebben nem is hiszek, hogy működik. Mindenkinek saját magát kell megtalálnia, tehát az ideális szerintem az, ha a jövőbeli én vagyok a saját példaképem. De egyébként én már elengedtem a világot megváltani akaró énemet. Én már „csak” boldog és kiegyensúlyozott szeretnék lenni és megtenni azt amit tudok, hogy hozzájáruljak valamivel a fenntarthatósághoz, hogy jobbá tegyem a világot, de ezek apró lépések egyelőre és nem bánom azt sem, ha azok is maradnak.

8. Könyv, amit épp olvasol?

Most fejeztem be a Bélügyek című könyvet, imádtam. Amit hamarosan befejezek (ma) az az Asszertivitás, de már belekezdtem a Rúdtánc című könyvbe, illetve A Nő című könyvet is már kivettem a könyvtárból, de egyébként jobban szeretem az e-bookokat. Imádok olvasni, ez is nagyon ki tud kapcsolni, és élvezem a fejlődést. A következő célok is megvannak már könyv-ügyileg ezek kiolvasása után.

Csodáljátok meg az elképesztően vagány FANNA darabokat gakériánkban!

Related Posts