Magazin, Design-ügy

Egy csipetnyi Afrika Budapest szívében

Ahogy már megszokhattátok, szeretjük megünnepelni a jeles napokat és társítani őket a magyar divat- és designipar releváns szereplőihez. Ez most sincs másképp! Ma, azaz május 25-én Afrikát ünnepeljük. Ez alkalomból pedig nem akármilyen szabóságot szeretnénk most bemutatni nektek!

A Nagy Eszter által készített ruhákon csak ámulunk és bámulunk. Az Afrikai Szabóság 2011 óta működik, és azóta is töretlen lelkesedéssel készülnek a műhelyben a szebbnél szebb, méretre igazított ruhák és kiegészítők. A magas minőség és az egyediség garantált: az anyagok Kongóból, Ghánából illetve Szenegálból érkeznek a kis Nefelejcs utcai műhelybe, az alapjuk pedig pamutvászon.  A gyönyörű, élénk színekbe és az afrikai mintákba nem lehet mást tenni, csak szerelembe esni. Biztosak vagyunk benne, ahogy meglátjátok Eszter munkáit, ti is a gardróbotokban szeretnétek majd tudni egy vidám darabot.

 

Időpontot e-mailben és telefonon is tudtok foglalni egy konzultációra, ahol bátran elmondhatjátok elképzeléseiteket. A műhely ajtaja tárva-nyitva áll előttetek, természetesen minden egészségügyi előírást betartva, és ráadásul még Cirmivel, a szabóság hű „házőrzőjével” is találkozhattok! 

 

 

Elérhetőségek

Cím:1078 Budapest, Nefelejcs utca 50.

Tel:+36 70 455-1015

Email: afrikaiszabosag@gmail.com

www.afrikaiszabosag.hu

Related Posts