Kirakat, Magazin

Divatbemutató koronavírus idején? Nem lehetetlen!

Nagy Fannyról és márkájáról, a FANNA polewear-ről már jó párszor írtunk a Designia felületén. Megemlítettük a magyar sportmárkákat bemutató írásunkban, továbbá részletesebben bemutattuk nektek a brandet a Föld napi ökotudatos összeállításunkban is. Ezúttal egy formabontó eseményről szeretnénk beszámolni nektek: a 25 éves divattervező és vállalkozó nem kisebb dolgot vett a fejébe, minthogy divatbemutatót szervez a karantén idején!

A show-ra szombaton került sor a márka YouTube csatornáján, de természetesen a videó, a premier után is megtekinthető, el is hoztuk nektek:

 

Fanny folyamatosan újdonságokkal örvendezteti meg vásárlóit, számára a vírushelyzet sem jelentett nehézségeket. Nem szerette volna későbbre halasztani az új kollekció debütálását, ezért találta ki ezt az igazán korszerű megoldást, ami ráadásul tükrözi a márka filozófiáját is. A Fanna polewear ugyanis mindent megtesz a Föld megóvásáért. A termékek alapanyaga az óceánból kiszűrt hulladék feldolgozásából jön létre, és a gyártás is etikus módon történik.  Az online divatbemutató pedig egy igazán környezetbarát alternatíva egy ilyen esemény lebonyolítására.

 

Gyertek és kukkantsátok meg a legújabb FANNA modelleket:

 

Related Posts