Magazin

Búslakodni semmi okunk: tökéletes programok a BCEFW helyett!

Már biztos értesültetek róla, hogy a Budapest Central European Fashion Week új időpontban, április 24. és 26. között kerül megrendezésre az európai vírushelyzetre való tekintettel. A Magyar Divat és Design Ügynökség közleménye a következő:

Sajnos részletes tájékoztatást a további változásokról még nem adott ki az ügynökség, de reméljük előbb-utóbb tisztázódik a helyzet. A Fashion Week a bemutatók mellett, úgynevezett side eventekkel is várta volna az érdeklődőket, ezeknek a sorsáról szintén kevés információ került napvilágra. Mi most kutakodtunk egy picit és kiderítettük, hogy milyen programokra is lehet számítani a jövő héten.

Kedden máris egy szülinapi buliba invitálunk Titeket, ugyanis 8 éves lett egyik kedvenc concept store-unk a wonderLAB! Lesz zene és pezsgő, ráadásul most kedvezményesen juthattok hozzá a legmenőbb tervezői darabokhoz. Az este folyamán további meglepetésekben sem lesz hiány, így hát érdemes folyamatosan csekkolni az esemény Facebook oldalát. 

Ha inkább a divattörténetben mélyednétek el, a Trendmuse Agency és a Clique Design Studio csak Rátok vár! Szerdán és csütörtökön olyan híres tervezők munkásságát ismerhetitek meg, mint Yves Saint Laurent vagy Christian Dior. Hogy tovább fokozzuk az izgalmakat, eláruljuk, hogy betekintést nyerhettek a Fordulj meg! párizsi divatkiállítás anyagába is exkluzív, helyszíni fotókon keresztül.  A két napos előadássorozat alatt szó lesz még többek között az opt-art mozgalomról, és arról, hogyan inspirálja még ma is a nagy divatházakat egy-egy kollekció megalkotása során. A pontos időpontokat és a részletes leírást itt találjátok.

Kellemes zene, egy finom ital és a Vengru legújabb kollekciójának debütálása -nem kell más egy tökéletes szerda estéhez! A tavaszi-nyári szezon táskái limitált darabszámban lesznek kaphatók, így az exkluzivitás garantált! Az eseményen előrendelésre is lesz lehetőség, ráadásul 15%-os kedvezményes áron. Irány a Paula Store! Részletek itt!

A Király utca új csillaga minden kétséget kizáróan a Twentysix lett, mely még csak pár hete nyitotta meg kapuit, de máris átvette az uralmat az Instagram feedekben. A különleges gasztronómiai tér minden nap igazi ősoázisként várja a kíváncsi látogatókat, és számos eseménynek ad otthont Budapest szívében. A hét lezárásaként nem is tudunk találni jobb programot, mint a Celeni SS20 kollekciójának pre-order eventjét, mely a Twentysix hangulatos kávézójában kerül bemutatásra. Képzeljétek csak el, hogy egy kényelmes karosszékbe süppedve, habos cappuccinót kortyolgatva csodáljátok meg a tavasz must-have darabjait! Mi már nagyon várjuk a jövő szombatot!

Igaz, hogy több mint egy hónapot kell várnunk a Fashion Weekre, de ahogy látszik, panaszkodásra semmi okunk: adott egy szép tavaszi hét, ami tele lesz jobbnál jobb divat programokkal! Hát kell ennél több egy fashionistának?

Kép: Designboom

Related Posts