anna-daubner

Alapítás éve: 2014

Székhely: Budapest

Termékek: ruházat

Fiatal és lendületes. Talán így jellemezhetnénk legjobban az Anna Daubner márkát. Anna 2014-ben, egy tapasztalatokkal teli londoni kitérő után indította el saját brandjét Budapesten. Ruhái játékosak, vidámak és kényelmesek, viselőjük magabiztosnak és szépnek érezheti magát, bevallása szerint ez az egyik fő szempont számára a tervezés során. Kollekcióiból a huszonévesek és az idősebb korosztály is talál magának kedvére valót. Anna szívesen dolgozik együtt más alkotókkal is, legutóbb például Baumgartner Kata bloggerrel való kollaborációja debütált.

BCEFW SS21 Digital Fashion Week

A szeptemberi trunk show után nem kell sokat várnunk egy újabb divateseményre, holnap elstartol a Digital Fashion Week! A vírushelyzet nem kíméli a divatvilágot sem, a Hungarian Fashion & Design Agency úgy döntött, kockázatos lenne a szokásos módon megtartani a Budapest Central European Fashion Week SS21-et, így két napon át online követhetjük nyomon a bemutatókat. Ahogy már megszokhattuk a magyar márkák mellett tehetséges közép-európai tervezők is lehetőséget kapnak, hogy felvonultassák 2021-es tavaszi-nyári kollekciójukat.

Budapest Central European Fashion Week AW2021

A vírushelyzet felforgatta az egész divatvilágot, a márciusra tervezett őszi-téli bemutatók először áprilisra kerültek át, majd egy ideig úgy látszott,

Búslakodni semmi okunk: tökéletes programok a BCEFW helyett!

Már biztos értesültetek róla, hogy a Budapest Central European Fashion Week új időpontban, április 24. és 26. között kerül megrendezésre az európai vírushelyzetre való tekintettel. A Magyar Divat és Design Ügynökség közleménye a következő:

Show sidebar

Egy termék se felelt meg a keresésnek.