Kirakat

Anyák napi ajándékötletek hazai designerektől

Hamarosan elérkezik május első vasárnapja, az a nap, amikor minden évben az édesanyák kapják a főszerepet. Sajnos idén kicsit rendhagyó módon kell megünnepelnünk őket, de a meglepetésről ilyenkor sem kell lemondanunk. Ha még nem döntöttétek el, hogy mivel lepitek meg szeretteiteket, vagy csak egy kis inspirációra vágytok, akkor jó helyen jártok. Hoztunk nektek pár egyedi ajándékötletet hazai designereinktől; ezekkel a tervezői darabokkal biztosan felejthetetlenné varázsoljátok majd anyukátok, nagymamátok napját.

Miss Elysian anyák napi kendő

Egy selyem muszlin sál kiváló anyák napi meglepi lehet: sokféleképpen variálható és bármely outfitet feldob! A Celeni, Reich Károly grafikusművész színes halacskáival díszített kendője tökéletes választás, két méretben is elérhető, ráadásul minden rendelés mellé egy névre szóló kedves üzenetet is rejtenek. Ha azonban inkább valami klasszikusabb mintát kerestek, akkor a Miss Elysian anyák napi meglepetés kendőt ajánljuk. A csodás orgona motívumok a május édes virágillattát juttatják majd minden egyes alkalommal viselőjük eszébe.

Lily nyaklánc

Maradjunk még egy kicsit a kiegészítőknél! Az ukmukFUKSZ ékszerei között biztos megtaláljátok a tökéletes ajándékot: a bohókás, rojtos daraboktól egészen a hosszan lelógó, tekintélyt parancsoló fülbevalókig minden megtalálható a kínálatban. Ha egy kicsit visszafogottabb és személyesebb meglepetést kerestek, akkor a the Mama Kin oldalát javasoljuk. Berta karkötőjük eredetileg három gyönggyel készült, melyek a lánygyermekeket szimbolizálják, de igény szerint több szemmel is kiegészíthető. Abban az esetben, ha inkább nyaklánc pártiak vagytok, akkor Lily lesz a megfelelő választás! Lily a Garden kollekció egyik darabja, és a medálon a nevéhez híven egy liliom kapott helyett, mely a tisztaságot jelképezi.

Fémbögre anyának

Amennyiben egy jópofa, kedves ajándékkal szeretnétek felköszönteni teakedvelő, illetve kávéimádó anyukátokat, nagymamátokat, akkor a JUSTa a ti márkátok! Virágos fémbögréjük garantáltan nagy sikert fog aratni. A csomag egy üdvözlőkártya kíséretében fog érkezni, rajta Ágh István csodás versével.

Levendulás fürdősó

Utolsó tippjeinket a kényeztetés jegyében gyűjtöttök össze nektek! Szerintünk senki sem tud ellenállni egy finom illatgyertyának: a GreenWay Candle termékei prémium minőségű, válogatott növényi összetevőkből készülnek és tökéletes illatélményt biztosítanak egy relaxálós estéhez.

Ha még jobban fokoznátok a kényeztetést, akkor egy kozmetikai ajándékcsomaggal vagy egy kézműves fürdősóval biztosan nem nyúlhattok mellé. Amennyiben az előbbire szavaztok, a SOINS anyák napi összeállításánál keresve sem találhattok jobbat. A gyönyörű díszdoboz 3 csodás natúrkozmetikumot rejt: egy meggymagos testvajat, egy hialuronos arckrémet és egy rizspúderes kézkrémet. A fürdősó esetén pedig meleg szívvel ajánljuk a Tihanyi Levendula Manufaktúra termékét, mely igazi pihentető levendulás fürdőélményt teremt majd anyukátok fürdőszobájába!

Reméljük sikerült pár hasznos tippet adnunk nektek ezzel a rövid válogatással. Ezúton is csodás anyák napját kívánunk minden édesanyának!

Related Posts