Magazin, Design-ügy, Kirakat, Tervezők a márkák mögött

4/24 – Mökki kollekció a Maacrafttól és a Madzagtól

adventi naptar 4. nap madzag maacraft

Blöki nálatok is folyton a ti ágyatokon aludna a sajátja helyett? Esetleg nincs is saját párnája? Ha beszerzed a Maacraft és a Madzag közösen tervezett kutyafekhelyét, ezek a problémák garantáltan megoldódnak.

Ami

A Molnár Melinda (Madzag) és Szalkai Dániel (Maacraft) által közösen tervezett lakberendezési tárgy kifejezetten a kis házikedvenceknek készült.

Minimalista, skandináv stílusba illeszkedő bútorok ezek, amik többféle összeállításban is használhatók a felhasználó (eb) igényeire szabva.

Ahogyan

A két márka együttműködésében felelős és slow design termék született. Mindketten figyelnek ugyanis arra, hogy ezeket az értékeket beépítsék termékeikbe és működésükbe.

A Madzag által képviselt stílus a Maacraft műhelyére szabott kivitelezéssel ötvözve egy egyszerű, de annál praktikusabb tárgyat hozott létre. Nemcsak maga a tárgy, de a megvalósítása is a lehető legjobban egyszerűsített, mivel a Maacraft műhelyében, a Miskolci Autista Alapítvány fiataljainak közreműködésével készülnek.

Amiért

Nagyon kevés termék van a hazai design kínálatban, ami kifejezetten a kisállatoknak szólna. A kiegészítők mellett most már végre lakberendezési tárgy is elérhetővé válik a házi kedvencek és gazdáik számára.

Ráadásul mindez egy felelős design-tervezés és kivitelezés keretein belül. Kell ennél több?

Fotók: Madzag, Maacraft

A Designia Adventi Naptáráról ITT olvashatsz.

Related Posts