Magazin, Tervezők a márkák mögött

3/24 – Magic Forest Collection a Rienne Creations-től

adventi naptár rienne creations

Öltöztesd díszbe ne csak a lakásod, de saját magad is az ünnepekre. Itt a Magic Forest Collection!

Rienne ékszerei majdnem megszólalnak, annyira gyönyörűek. Csillognak, mégis visszafogottak, így tökéletes kiegészítők bármilyen alkalomra.

Rienne Collections Magic Forest fülbevaló

Ami

Gyönyörű, kézzel készített, prémium fülbevalók, melyeket az őszi erdő, a gombák, az ősz színei, a misztikus hangulat, a sötét tónusok, az elmúlás témája inspirált.

Ahogy

Nagy Adrienn ékszermárkáját 2013-ban indította el, előtte dolgozott divattervezőként Londonban, Milánóban és New Yorkban is. Munkái a modern stílust képviselik egy kis vintage csavarral. Márkájával célja, hogy egy olyan alternatívát nyújtson a hölgyeknek a nemesfém ékszerek és a mindennapi bizsuk között a hazai piacon, mely egyedi, kimagasló minőséget képvisel és első osztályú alapanyagokból készül.

Amiért

A Magic Forestet a természetben töltött órák ihlették, mint oly sokan mások, Adrienn is kirándulással és túrázással próbálta átvészelni ezt a nehéz időszakot. Ebben a kollekcióban a hangsúlyosabb statement darabok kevesebb teret kaptak, a természetesebb, gyűrt felületek, naturálisabb színek pedig előtérbe kerültek. Például hosszú évek után a fagyöngy is újra helyet kapott a nyersanyagok között.

Fotók: Rienne Creations

A Designia Adventi Naptáráról ITT olvashatsz.

Related Posts