Magazin, Tervezők a márkák mögött

22/24 – ANITATOTH szappantartók Ruzicska Tündétől

adventi naptár 22. nap anitatoth ruzicska

Az ANITATOTH hatkomponensű filozófiájának és Ruzicska Tünde értékteremtő munkájának találkozása egy csodás karácsonyi ajándékcsomagban.

Ami

Kiegyensúlyozó szappan, mely kiváló bőrvitalizáló és a kardamom, édesnarancs, szegfűszeg és gyömbér isteni illatával kényeztet.

+ Ruzicska Tünde kerámiaművész által készített, különleges hatszögletű szappantartó.

ANITATOTH és 
Ruzicska Tünde karácsonyi csomag

Ahogyan

Az ANITATOTH lényegét a hexentials adja, mely a márka sajátos filozófiája: Tudatos. Organikus. Natúr. Niche. Időtálló. Transzparens. Ezek az értékek, amik igazán meghatározzák kozmetikumaikat. A limitált ünnepi csomagban a szappan méltó társat kapott egy magas tűzön égetett fehér porcelánból készült Ruzicska Tünde tartó személyében.

Amiért

Azt gondolom, hogy a dizájn úgy kommunikál egy folyamatot, hogy mögötte ott van az alkotó és az anyag. A hagyományos kézműves kerámia és a kortárs kísérleti törekvések találkoznak a munkám során. A forma, a felület, a funkció és a technológia harmonikus együttélésének folyamatos finomításán dolgozom. Szabadkézzel alakítom ki tárgyaimat, és szilárdan hiszem, hogy a kézzel készült tárgyak időtlen értékükkel vezetnek minket az úton” – Ruzicska Tünde, kerámia művész

Fotók: ANITATOTH

A Designia Adventi Naptáráról ITT olvashatsz!

Related Posts