Magazin, Kirakat, Tervezők a márkák mögött

15/24 – TOTEM kollekció Boribiankától

adventi naptár 15. nap boribianka totem kollekció

Szerencse-állat, védőszellem, vagy nevezzük, aminek csak szeretnénk. Kabalára, szerencsehozó amulettre, önbizalom karkötőre mindenkinek szüksége van.

Boribianka TOTEM kollekciójában biztosan te is megtalálod a személyiségedhez illő állatot egy könnyed, visszafogott, inkább neked, mintsem a külvilágnak szóló kiegészítőben.

Ami

Ezüstbe foglalt ősi erők és szimbólumok. Az állatok mindegyike egy-egy személyiséget jelenít meg, aminek az erősségeit, jellemvonásait magával viheti a tárgy viselője.

Áttört formában, kecses vonalakkal megjelenített állatábrázolás jellemzi, amit színes zsinórokkal lehet még hangulatosabbá tenni.

Nézd meg a farkas, a bálna, a kígyó és a musztáng közül, neked melyik állat szellemisége adná a legtöbb támogatást. Hordható karkötőként, nyakláncként és kitűző formájában is, de akár titkosan, a pénztárcádba is rejtheted.

Ahogyan

A márka termékei jellemzően nemesfémből készülnek, a TOTEM kollekció darabjai például ezüstből. Rendkívül finom megmunkálással, apró hajlíttatásokkal jönnek létre a formák.

Ahogy azt megszokhattuk, Bianka munkáiból a kiegészítő funkción túl sugárzik valamiféle üzenet is.

Totem Bori Bianka ékszer

Amiért

Vannak tervezők – szerencsére sokan -, akik nem csak tárgyakat terveznek, hanem fontos üzenetek mentén alkotnak. Bori Bianka is közéjük tartozik. Munkáiból ugyanis áradnak az érzelmek, nem lehet puszta tárgyként tekinteni rájuk.

Szeretjük, hogy nem csak díszeket készít, hanem fontos tartalommal tölti meg az aktuális kollekciót.

Fotók: boribianka

Adventi naptárunkról ITT olvashatsz.

Related Posts