Magazin, Tervezők a márkák mögött

13/24 – Cicák a Misija Designtól

adventi naptár 13. nap misija design

Állatszobrocskák minimál stílusban és mégis tele élettel. A Misija Design termékei egytől egyig gömbölyded kis figurák, rendkívül letisztult formák.

Szoborsimogatónak nevezi a márkát az alapítója, és van is ebben valami. A kezdeti fa zsebszobrocskák után, ma már számtalan kollekció látott napvilágot a bájos kis dekorációkból. A kerámia- és a betonszobrocskák nemcsak alapanyagukban, de színvilágukban és felületükben is rendkívül változatosak.

Ami

A Misija műhelyéből származó állatkák nem csak esztétikailag, de tapintásra is békét sugároznak. Egyszerű, letisztult vonalvezetésük miatt árasztják magukból a békét és a harmóniát.

Kabalának és dekorációnak sem utolsók, ráadásul többféle stílussal is kombinálhatók az otthonodban.

Misija design cica

Ahogyan

Mázazott kerámiacicák nem csak macska-őrülteknek. A cicusok kézzel készülnek, háromféle méretben és többféle színben, mint minden más állatka és figura a márkánál.

Létezik már belőlük matt, fényes és beton is. Igazából falkában néznek ki a legjobban, így érdemes többet is beszerezni belőlük egyszerre.

Amiért

Amellett, hogy imádnivalók a figurák, a márka a Segítő Vásárlás védjegyét is megkapta, hiszen megváltozott képességűeket foglalkoztató műhelyben készülnek a termékek.

De a Misija Design nem csak ebben tudatos. A csomagolás is helyben, családi vállalkozás segítségével bonyolítják, és az alapanyagokat is igyekeznek itthonról, vagy minél közelebbről beszerezni.

Ha őket támogatod, a természeti környezetet és családi vállalkozásokat is segíted. Ez az igazi slow design.

Fotók: Misija Design

Adventi naptárunkról ITT olvashatsz.

Related Posts