Magazin, Kirakat, Tervezők a márkák mögött

12/24 – Let’s Take a Hike! a Sixfeet Designtól

Pórázra fel és irány a természet! A Nebouxii zoknijaival kiegészített Sixfeet kollekcióval összeöltözhettek négylábú barátoddal akár egy túrázásra is.

Az igazán stílus-hű gazdik még egy hétvégi kirándulásra is a legmenőbb nyakörvvel indulnak neki, de még ha csak a parkig juttok is aznap, miért ne tükröznétek egymás stílusát a kutyáddal. Ebben lehet segítségetekre a Sixfeet kirándulás-tematikus kollekciója.

Ami

A Sixfeet ezen kutya-kiegészítő kollekciójának mintájában a modern, letisztult formák és a barátságos, pasztell színek kavalkádja versenyez.

Ráadásul a minták visszaköszönnek a Nebouxii bizonyos zoknijain, így lehet teljes a gazdi-kutyus harmónia.

Ahogyan

A márkára jellemző, minőségi alapanyagokból és kifejezetten kutyabarát és kutya-biztos kiegészítő-elemekből összeállított termékcsalád nem csak stílusos, de örök darab is lehet.

Amiért

Egyre több kis házi kedvenc sétafikál az utcákon, amit nagyon szeretünk. Jó tudni és látni, hogy egyre többen felelősnek érzik magukat az állatok iránt is.

A kiskedvenceket tartóknak egyelőre nincs túl nagy kiegészítő kínálat itthon, amiből választhatnak. Ezért is örülünk, ha a már működő márkák stabilak és képesek előrukkolni újabb és újabb kollekciókkal.

sixfeet nyakörv

Fotók: Sixfeet

Adventi naptárunkról ITT olvashatsz.

Related Posts