Tervezők a márkák mögött, Kirakat, Magazin

10/24 – Ivy Design Macrame

adventi naptár 10. nap makramé

Annyi csodás csomózott munkája van Ivy Design Macraménak, hogy nem tudtunk választani. Beszéljenek inkább a képek, és legyen ma az ajándék maga a történet, ami a márka mögött van.

Manapság egyre többen vágnak bele a macramé készítésbe, az itthon kissé elfelejtett műfaj ma reneszánszát éli. Így nem is egyszerű választani az izgalmasabbnál izgalmasabb díszekből.

Ami

Ahogy fentebb írtuk, ezen a napon a márka mellett inkább azt a történetet, kapcsot szeretnénk nektek ajándékozni, ami összetartja és működteti az Ivy-t.

Ez pedig nem más mint egy anya és lánya kooperáció, egy igazi családi vállalkozás, amiben két generáció ötvözi a tudását és a tehetségét. Szép példa ez a márka arra, hogy a különböző korosztályok tudása igenis tud jól működni együtt. Ennél szebb ajándékot kívánni sem lehet.

Ivy design macrame fali dísz

Ahogyan

A hagyományos csomózási technikát ötvözik a geometria alakzataival a keretekben. Ezáltal kap modern és újszerű megjelenést a makramé.

Alkotásaik között vannak képszerű falidíszek és klasszikus kaspótartók egyaránt. Hepp Éva alkot, Ildikó lánya pedig építi a márkát és a vállalkozást.

Amiért

A designia.hu egyik legfőbb célkitűzése, hogy népszerűsítse és támogassa a helyben elérhető, minőségi design termékeket előállító vállalkozásokat. Az Ivy Design Macrame az egyik legjobb példa erre. Kövessétek a munkájukat és inspirálódjatok a történetükből.

Fotók: Ivy Design Macrame

A Designia Adventi Naptáráról ITT olvashatsz!

Related Posts